Ny blogg

Jag kommer fortsätta att skriva min blogg här nu istället med mitt egna namn eftersom att den här bloggen egentligen va min och en kompis som vi hade tillsammans med båda våra namn men jag fick ta över den eftersom att hon skaffade en egen ;)...

här är adressen till nya bloggen: www.isatou.blogg.se

Inlägget från igår försvann

Som ni kanske såg i tidigare inlägget så försvann mitt inlägg för gårdagen, så jag för helt enkelt skriva nytt, men iallafall så. Igår kom jag hem från Stockholm jag skulle egentligen kommit hem idag men jag hade ont i huvudet och jag va tvungen att komma hem för jag måste plugga eftersom att jag har typ 4-5 prov den kommande veckan (2nationella).


Jag kom hem tidigt eftersom att jag sov hos min farbror och hans tjej och jag åkte hem samtidigt som Emma(min farbrors tjej)och binta åka på någon dans sak där i Sthlm som började ganska tidigt, så jag tog tåget som gick typ 13.10 så då var jag hemma i Uppsala kl 13.50 ungefär:P.

När jag kom till Uppsala tog jag buss nr 10 direkt till gränby centrum för där skulle jag möta jainaba, Shiva, och Hengameh och mamma och Mabou men jag skulle va me Jai, Shiva och hengameh typ för jag skulle va med dom där i gränby, men hengameh och Jai skulle till darkwell för att köpa nya kulor till sina tungpiercingar så vi åkte till stan där vi sedan åt(Burgerking) där Jai bjöd mig på mat:)

Efter stan drog vi oss till gränby där Shiva skulle fixa sina ögonbryn hos en tjej, efter de kom Shiva och Hengamehs mammor och hämtade oss. så jag åkte hem då och dom andra åkte till Sara. När jag kommit hem gick jag och la mig direkt på soffan eftersom att jag hade skiit ont i huvudet och i magen, mamma lagade mat och tjatade om att jag måste hjälpa henne och plocka upp matkassarna eftersom att hon hade storhandlat på gränby så va de ganska mycket kassar.

Men iaf så jag sa till henne att jag har skiit och i huvudet och magen men de verkade varken Mabou eller mamma fatta eftersom att Mabou satte på högsta musiken på sin mobil som har musik på nu eftersom att den är lite nyare modell än den han hade innan, man iallafall så bad jag honom sänka eller gå upp på sitt rum och lyssna men jag vet inte vad de va i den meningen han inte fattade.

Men iaf mamma fortsatte tjata om kassarna så jag sa till henne låt mig vila lite så kan jag ta dom sen...Men nej nej hon tag allting själv så eftermaten så fick jag istället duka av bordet och lägga in allting i diskmaskinen OCH ta ut soporna och lagga utanför dörren åt Jai, men så lätt kom jag inte undan.

Men nu tror jag att jag sak gå och äta lite och kolla på någon film på datan om inta mamma baxar datan från mig.

 Puss

 //Isa ♥

...

Fan min blogg typ försvann skriver om imorgon...GOD NATT.

/Isa

RSS 2.0